Szabó Gabi vagyok 44 éves, egy gyermek édesanyja. A gimnáziumi évek után egy telekommunikációs cégnél kezdtem dolgozni, amiből az évek alatt egy vezető multinacionális cég lett. Gyermekem egyedül nevelése, a folyamatos önképzés a spirituális út keresése, a diploma megszerzése mellett nagy stressz uralkodott el a mindennapjaimon. Az alkalmazotti beosztással járó ülő munka és a mozgásszegény életmódtól túlsúlyossá váltam. Aztán egyszer csak döntöttem; könnyebbnek szeretném magam tudni! Így először a kilóimtól, majd 25 év után a megszokott munkahelyemtől is megváltam.

Ez a döntés aztán sok mindent megváltoztatott bennem; hatására egy új küldetés fogalmazódott meg a jövőmmel kapcsolatban, ami ma már a jelenem részévé vált.

Küldetésemnek érzem, hogy a saját példámmal motiváljam a hozzám fordulókat abban, hogy rendbe tegyék az életüket testileg és lelkileg egyaránt.

Jelenleg a NEWWAYDIET csapat életmód tanácsadója vagyok, valamint asztro- és ásvány coachként is tevékenykedem. Az életem során számos esetben megtapasztaltam, hogy milyen fontosak az emberi kapcsolatok és az ehhez tartozó magasabb nézőpontból való megközelítések, a tiszta kommunikációs kapcsolódások. Ennek köszönhetően csatlakoztam én is a NEWWAYDIET csapathoz, először mint vendég, majd a későbbiekben mint segítő tanácsadó.

Fontosnak tartom, hogy a munkám során folyamatos támogatást és segítséget nyújtsak a sikeres eredmény elérésében, legyen szó akár a Diétás tanácsadói, vagy akár az Asztro/Ásvány coaching munkám során, ami sok esetben kéz a kézben jár. Megtisztelő és mindig izgalmas számomra, hogy ezen út részesévé válhatok az emberek életében és segítője lehetek ezen folyamataiknak.

„A jövőkép cselekvés nélkül csupán álom. A cselekvés jövőkép nélkül csak időtöltés. A jövőkép cselekvéssel összekapcsolva meg tudja változtatni a világot.” (Joel Arthur Barker)

A segítségemmel szeretnél lefogyni? Itt tudsz nekem üzenetet hagyni: