Keleméri Ágnes vagyok, személyi edző, spinning instruktor, testépítés-sport oktató, és Bike With Baby oktató.
A sport, és az emberekkel való foglalkozás nagyon közel áll hozzám, több, mint 15 éve dol­go­­zom ezen a terü­leten. A Testnevelési Egyetemen szereztem diplomát, 2007-től 2014-ig hosszútávfutó voltam, majd egy sérülés miatt „pihentetnem” kellett a futást. Erre az időszakra kerestem olyan mozgásformát, ahol a sarokcsontomat kímélni tudom. Ekkor jött velem szembe a Spinning®, ami szerelem volt első látásra. Már az első alkalom után tudtam, hogy ezt az órát nem csak élvezni, hanem oktatni is akarom. Ennek egy változata a Bike With Baby, ahol az anyukák a babáikkal együtt tudnak tekerni, akik hordozóban pihennek a hátukon. Fontosnak tartom hogy a kismamák is hozzájuthassanak olyan moz­gás­for­má­hoz, ami számukra biztonságos, és örömet okoz. Ugyanez vonatkozik a túlsúlyosokra, akik viszonylag kevés sportág közül választhatnak, de számukra is van olyan zsírégető spinning óra, ahol pulzuskontrollal, alacsony pulzustartományban tekerhetnek a hatékonyabb zsírégetés miatt.
A NEWWAYDIET csapattal egy olyan ismerősön keresztül kerültem kapcsolatba, aki az itteni diéta segítségével fogyott le.  A téma ismerős volt számomra, hiszen személyi edzőként, és életmód tanácsadóként engem is a legtöbben fogyással, és táplálkozással kapcsolatban keresnek meg. A megdöbbentő az volt számomra, hogy az ismerősöm szinte mozgás nélkül is, a civilizációs betegségek többségével rendelkezve (hormonproblémák, pajzsmirigyproblémák, inzulinrezisztencia, stb.) gyönyörűen fogyott. Ez annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy mindent tudni akartam a programról. Ma pedig már én is a csapat tagja vagyok, és az én vendégeim is ezzel a diétával fogynak.
Hatalmas öröm számomra, ahogy látom az átalakulásukat, nem csak a súlyukban, hanem sokszor a személyiségükben is. Helyére kerül az önbizalmuk, sokszor pozitív változások történnek a párkapcsolataikban is, és a többségnek megmarad a sport is az életében.
Az út adott, a döntés a tiéd. Ha elindulsz rajta, mi veled leszünk, és végig támogatunk. 🙂

Telefonszámom: +36 30 737 3503

A segítségemmel szeretnél lefogyni? Itt tudsz nekem üzenetet hagyni:

Nyugodtan felhívhatsz a kiírt telefonszámon, de ha neked kényelmesebb akkor én is fel tudlak hívni.