Garam Dániel vagyok, 1975-ben születtem.

Pénzügyi területen dolgoztam egész éltemben és mint oly sokaknak a multi világában – jött a stressz, vele a súly, a súlyfelesleg és a különböző egészségügyi problémák. 2016-ban alvási apnoé, 2017-ben magas vérnyomás, 2018-ban kezdődő IR.

Gondoltam, ennek fele sem tréfa. Kerestem az okokat, hogy miért van mindez, elkezdtem egy elég komoly önismereti utat, melyben az esszenciámat is megtaláltam és ezzel párhuzamosan a tudatosság, az egészségtudatosság is nagyobb hangsúlyt kapott az életemben. Először szénhidrát csökkentett diétával fogytam, majd egyre tudatosabban figyeltem a testem jelzéseit és a táplálkozásom összefüggéseit.

Közel egy éve találkoztam Patival, és 2019. karácsonya előtt kezdtük el együtt fogyni a NEWWAYDIET metodikája alapján. 2020. májusában 30 kilóval könnyebben, a korábbi kezdődő betegségeket hátrahagyva, táplálkozási tanácsadói tanfolyamot elvégezve, elkezdtünk a közös munkát is a NEWWAYDIET csapattal. Táplálkozási tanácsadóként immár a saját tapasztalataimat is nagy szeretettel tudom megosztani azokkal, akik szeretnének egy egészségesebb és tudatosabb jelenben létezni.

Ehhez a NEWWAYDIET holisztikus szemléletű csapata az egyik legjobb hely. Öröm számomra, ha látom ahogy változik a vendég és kinyílik számára a világ…

A segítségemmel szeretnél lefogyni? Itt tudsz nekem üzenetet hagyni: