Hieber Móni vagyok, 51 éves, 2 fiú büszke anyukája.
A sport egész életemben jelen volt. A válogatott versenyzői múltamat felnőttként leváltotta a rendszeres sportolás. Mindig érdekelt a hosszan fenntartható, egészségesebb élet kulcsának megtalálása.
Marketinges végzettséggel egész életemben „nyüzsögtem” reggeltől estig rohangáltam a családom és a munkám között egyensúlyozva. Voltam plusz 30 kg is, melytől a kisebbik fiam születése után nagy nehezen sikerült majdnem teljesen megszabadulnom. Az utolsó 5-6 kg azonban sehogyan sem akart eltűnni bármennyit mozogtam. Itt szembesültem azzal a ténnyel, hogy „ az vagy amit megeszel” A NWD programra rátalálva  eltűntek a nemkívánt kilók, újból jól álltak a ruhák és a vitalitásom rendíthetetlen lett. Egy közeli családtagom halála kapcsán szembesültem azzal, hogy a helytelen táplálkozás milyen hosszú távú következményekkel jár, hogy hogyan kerül az ember a saját teste börtönébe. Szörnyű volt végig nézni, végig élni. Edző és táplálkozási tanácsadóként hivatásomnak tartom minél több emberrel megértetni, hogy a problémák megoldásának kulcsa mindenkinek a saját zsebében van! Csak használni kéne! Ki kéne lépni a komfortzónából!  Szívesen segítek a napi étkezés összeállításában, a fogyás felé vezető úton együtt haladni , hitet adni, hogy MINDENKI képes változni, megváltozni.😊
Ez a program nem munka, hanem inkább küldetés a számomra, mert a leadott kilókkal új életek születnek a szemünk láttára.

A segítségemmel szeretnél lefogyni? Itt tudsz nekem üzenetet hagyni: