Galéria

Galéria

ELŐTTE–UTÁNA KÉPEK

Herceg(nő) képző… Mindenki koronája újra csillog…

Történet

43 évesen 6 hét alatt 12 kg mínusz.

Tovább

Szülés után maradt rajtam 12-14 kg súlyfelesleg, ami nagyon makacs módon ragaszkodott hozzám.
Elvesztettem a női csillogásom és önbizalomhiány jellemezte mindennapjaim.
A fogyást követően újra megtaláltam a bennem elő Hercegnőt… Azóta újra szeretek tükörbe nézni…

Történet

Portfólióm számokban 45 év ex 105 kg. A program után 80 kg boldog tulajdonosa

Tovább

10 km-es futások
Idén már 100 lefutott km
Április 05-én 21,1 km
Kicsit bővebben magamról:
45 éves elmúltam, még a változó koron innen vagyok, ettől függetlenül sikerült brutál módon súlyt gyarapítanom a Gyermekem születése óta, leginkább lelki okokra visszavezethetően. Ez egy 105 kg-os testben nyilvánult meg, időközben kialakult magas vérnyomással tűzdelve, amiből önerővel 3 kg-ot sikerült lefaragnom, de tovább sehogy sem akart mozdulni annak a bizonyos mérlegnek a nyelve.
Férjem, aki folyamatosan nyomon követte a social mediaban publikált, Patrícia által mentorált fogyásokat, kezdett nyaggatni, hogy próbáljam ki én is a fehérje alapú módszert, hisz annyi csodát látni, hátha nekem is segítségemre lesz. Őszintén szólva elég szkeptikus voltam, mert mint tudjuk, csodák nincsenek:). Majd miután beszélgettem Patrival és 2019. március 31-én elkezdtem a programot, felvetődött bennem, hogy mégis? Csoda volt ugyanis, hogy nem volt éhségérzetem, hogy szembe jöhetett a legnagyobb óriásplakátos csoki hirdetés is (természetesen ekkor futottam bele úton útfélen) nem kívántam az édességet, én, aki csokifüggő vagyok. A vérnyomás értékeim meglepően közelítettek a normális értékek felé és egyre energikusabb lettem. 1 hónap elteltével 7 kg-al kevesebb lettem, majd július közepére 17 kilóval mutatott kevesebbet az a bizonyos mérleg. (Számoljunk csak; ez 3 és fél hó!)
A hónap végén pici pihenőbe kezdtem, így azóta 85 kilóról 80 kilóra sikerült fogynom.
Vannak még célok, szeretném elérni a min. 70-es álomsúlyt, de már így is remekül érzem magam.
105 kilósan is rendszeresen futottam (jaj!!!), azóta ez a szenvedélyem fokozódott, mivel könnyebben, sokkal könnyebben futok:).
Készülök életem első félmaratonjára, amit idén április 5-én futok le.
A módszer azért egy csoda számomra, mert igazi megoldást nyújt. Kell a kitartás itt is, de ha beleteszed működik, rövid időn belül látványosan, hisz ha bevalljuk önmagunknak, akkor a legtöbb problémánk abból adódik a fogyózás terén, hogy gyors változást szeretnénk és türelmetlenek vagyunk. Itt a segítség! És nem mellesleg, megtanulunk egészségesebben enni, és főzni. Mióta összebarátkoztam ezzel az életmóddal, rengeteg szemetet otthagyok a boltokban.
Összegezve: nekem bevált, gyors, hatékony és jóra nevel 🙂

Történet

48 évesen, 66 kg-ról 60 kg-ra 2 hét alatt. Zsigeri zsír 6-ról 5-re.

Történet

65 évesen összesen 24 kg mínusz...

Tovább

Amikor nyugdíjba mentem, úgy döntöttem, hogy elkezdtem a „második” szabad életem…
A diéta első két hónapjában 14 kg-ot adtam le, majd az életmód váltásnak köszönhetően, olvadtak tovább a kilók, míg el nem értem az ideális 74 kg-os súlyom…
98 kilósan csak szuszogva mentem, most könnyedén futok az unokám után… 3 éves, szóval mozgok rendesen… 🙂 🙂 🙂

Történet

Ez a Te helyed, Várunk Téged!

Történet

Röviden: Szilvia (38) vagyok, ma már pajzsmirigy alulműködés és inzulin rezisztencia mentesen, egészségesen élek.

Tovább

Bővebben: Soha többé nem kell azt hallgatnom, hogy fogadd el magad, olyannak amilyen vagy, amit a tükör mutat. Hitet kaptam, hogy tudok rajta változtatni, ha elég kitartó és fegyelmezett vagyok. 
Tudtam változtatni, és teljesen egészségesen lettem. 
A pajzsmirigy alulműködéssel nehéz együtt élni, főleg ha inzulinrezisztenciával párosul. Nekem ez a módszer működött és ez a módszer lett a megoldásom rá. 
Fantasztikus érzés volt hétről hétre érezni a változást, hogy a ruháim egyre bővebbek rajtam. Éreztem, hogy egyre több az energiám, az önbizalmam és élvezettel járok sportolni. Mindez visszaigazolást nyert amikor megtudtam, hogy az orvosaim szerint is tökéletesen egészséges vagyok.
A tanácsom ennyi: Vedd észre, ha kifogásokat gyártasz a módszer ellen. Igenis meg lehet csinálni, be lehet építeni a mindennapokba. Egy életed van, és csak Te segíthetsz saját magadon.
Köszönöm a segítséget ennek a fantasztikus csapatnak.

Történet

Dani vagyok. 97 kg.

Tovább

Két hónapja 115 voltam, és még tart az út. Ez egy csodálatos utazás…

Történet

138kg tól kedtem 93ra mentem le.... És új ÉLETEM lett..... 🙏

Történet

52 évesen szuper könnyen fogytam.

Tovább

Egy új, sokszor saját magam által kitalált nagyon finom ételeket fogyasztottam a termékekből összeállítva. Ez a fogyókúra nem csak a testet és a lelket teszi szebbé, hanem jó azoknak is, akik szeretnek konyhában kísérletezni. 😋 Mindenkinek sok sikert kívánok és legyetek szépek; olyanok, amilyenek szeretnétek lenni!

Történet

Pontosan 10 hónapja vágtam bele a programba.

Tovább

90,5 kg voltam, 45% feletti zsírral a 169 centimhez. Beteg voltam, 14 éve küzdöttem a lyme-kórral, antibiotikumok hadát szedtem be, a gyomrom állandóan fájt, és csak híztam és híztam. Fogyókúrák százát csináltam végig. Ismerem a kalóriaszámlálás minden csínját-bínját, fejből tudom az élelmiszerek makróit, és kb. az összes népszerű és kevésbé népszerű diéta szabályait betéve vágom álmomból felkeltve is. De a gyakorlatban nem ment, mindig elfogyott a lendület, és persze imádok (de tényleg nagyon!!!) jókat enni. Éreztem, hogy lelkileg is kell a támogatás, ha nem vagyok ott fejben, ha nem vagyok elég stabil lelkileg, ekkora túlsúlytól képtelen leszek megszabadulni. Márpedig én sokáig akarok élni!
Patival 7 éve ismerjük egymást. Tudtam, hogy hasonló, sőt még keményebb dolgokon ment át, mint én. Alaposan átbeszéltünk, hogyan induljunk neki, teszteltük, hogy bírja-e a szervezetem a termékeket ilyen állapotban egyáltalán. Elmondtam, hogy mi a célom, kalkuláltunk, mennyi idő alatt tudjuk kivitelezni. És belevágtam.
10 nap alatt 4,5 kg-t fogytam, 2 hét alatt több, mint 6-ot. Óriási lendületet adott, hiszen eddig bármit csináltam, ilyen gyors változás sosem történt. Ekkor döntöttem el, hogy most tényleg megcsinálom, ezt most tényleg nem adom fel. 4 hét után sportolni is kezdtem. Azt hittem belehalok. De mindenhonnan csak bátorítást, segítséget kaptam. Fontos volt, hogy nem vagyok egyedül, hogy sokan támogatnak. A csoporton belül is recepteket cseréltünk, megbeszéltük, kinek milyen íz a kedvence. Mindig állt mellettem valaki, mikor szükségem volt rá.
Szeptember 14-én volt az esküvőm, addig csináltam a programot. Pontosan 5 hónapig, és 5 hónap alatt 27 kg-t fogytam. 63,5 kg-osan, 30-as zsírszázalékkal, és mérhetetlenül büszkén álltam a férjem előtt.
Az esküvő előtt már elkezdtem a kivezetést, ami esetemben 4 hétig tartott, és a végére 61,4 kg-t mutatott a mérleg. Csinos voltam, de tudtam, hogy itt még nem akarok megállni. Ahogyan azt, is hogy most szükségem van egy kis időre, hogy felfogjam, amit a tükörben látok. Aztán ha kipihentem magam, feldolgoztam, ami történt, újra belevágok, hogy életem legbombább, legfittebb formáját hozzam ki magamból.
3 hétig nászúton voltam, mindent ettem és ittam. Ez volt a pihenés, a jutalom. Aztán újra figyelni kezdtem, hogy mit eszek, de azért megengedtem magamnak hetente egy kis csalást.
Január 6-án kezdtem neki újra a programnak, 63,5 kg-val, amire mérhetetlenül büszke vagyok. Most fordulok rá a végére, heti ötször edzem. A ma reggeli eredményeim: 59,3 kg és 26,3% a zsírom.
Összesen 6 hónapig csináltam a programot, 31,2 kg-t fogytam, és a testzsírom majdnem 20%-a eltűnt.
Mérhetetlenül hálás vagyok Patinak, akit bármikor bármivel hívhattam, mindig mellettem volt. És persze magamnak, mert elképesztő gasztronómiai ötleteket valósítottam meg a program alatt a listán szereplő ételekből, és persze azért, mert adtam egy újabb esélyt a sikerre, kitartottam és megcsináltam.
Amit kaptam: EGY ÚJ, TARTALMASABB, EGÉSZSÉGESEBB ÉLETET!

Történet

55 évesen 14 kg mínusz 9 hét alatt.

Tovább

Hálás vagyok! Kimondhatatlanul! Önmagamért, az utamért, az újbóli felébredésemért. Sokat „hozzám” tettél. Köszönöm, Patrícia! ❤

Történet

A fogyásom története hízással kezdődött.

Tovább

2012-ben az általam felkeresett nőgyógyász az akkor normál testsúlyú fiatalabb énemnél diagnosztizálta a PCO szindrómát. Mivel akkor még nem terveztem gyermeket, így az általa javasolt fogamzásgátló hatású készítménnyel kezeltük a tüneteket. Ennek következtében a kilók szépen lassan elkezdtek felkúszni.
Időnként próbáltam fogyókúrázni, életmódot váltani, néha még kisebb-nagyobb sikereket is elértem a testsúlyom tekintetében, de amint abbahagytam a drasztikus fogyókúrákat, a kilók ugyanúgy kúsztak fel, az egészségemre pedig semmi nem volt jó hatással.
Később, gyógyszerváltás miatt kialakult mellékhatásoknak köszönhetően egyre gyorsabban híztam, végül abbahagytam a gyógyszer szedését, de a kilók nem tűntek el. Nem segített semmilyen fogyókúra, testmozgás. Közben a rendezetlen ciklusom miatt a vágyott gyermekáldás is elkerült minket.
A kálváriám úgy tűnik, 2019-ben kezdett véget érni, amikor egy ismerősöm ajánlotta, hogy keressem fel Patríciát, mert ő is látványos eredményeket ért el a segítségével. Kedvesen elbeszélgetett velem, elmondta a diéta lényegét és hagyott gondolkodási időt. Már akkor tudtam, hogy belekezdek, mert láttam, hogy akik ráléptek az általa mutatott útra, azok sikeresen megszabadultak a feleslegüktől.
Természetesen nem csak fogyásról van szó. A folyamat során ameddig a külső formálódik egy esztétikusabb irányba, addig a testi-lelki egészség is szépen kialakul. Nekem ez volt a legfontosabb motiváló erő és úgy tűnik, nem csak külsőleg leszek egyre nőiesebb, de a testem is szépen lassan megtanul nőként viselkedni. Hét év után újra rendeződni látszódik a ciklusom és emiatt hihetetlenül hálás vagyok!

Történet

Ez csak egy előtte - utána fotó: De mi történt a két fotó készítése között?

Tovább

Eltelt 7 hónap, lefogytam 22 kg-t, közben 60 éves lettem.
De ezek csak számok, a számokkal pedig nem mérhető az, hogy mennyivel jobban érzem magam fizikailag és mentálisan is MA, mint akár 10-15 éve.
Ezek a számok nem mutatják, hogy mennyire örülök, és mennyire hálás vagyok Pattinak, hogy segítségével elértem célom, hogy végre leadtam az utóbbi évek alatt felszedett kilókat. És most végre együtt sikerült! Köszönöm! ☺

Történet

45 kg fogyás..... Új emberré váltam.... Teljesen új emberré..... 🙏

Tovább

Hónapokkal ezelőtt egyszer azt mondtam, hogy az egyik legnagyobb vágyam, hogy végre tudjak galléros inget venni magamnak… Lévén a  méretemben nem volt…

Íme…
Galléros ing…
Csinos fekete nadrág…
A régi 58as méret helyett 46os!!!!

Mínusz 45 kg!
MÍNUSZ NEGYVENÖT!!!!!
Egy mérföldkő volt a Galléros ing… Sikerült… 

Történet

Kedves fogyni vágyó sorstársaim!

Tovább

Drága Pati!! Sok sok éven át minden létező karcsúsító, nevezzük nevén; fogyasztó programot, illetve fogyást ígérő szert kipróbáltam. Sajnos mindegyik eredménye ugyanoda vezetett: pár kiló súlyvesztés után, amilyen gyorsan lement, kétszer olyan gyorsan vissza is jöttek azok a csúnya gyomor alatti úszógumik. A szerencse úgy hozta, hogy egy szép napon megismertem Patríciát és általa életem első olyan módszerét, amivel 59 évesen 3 hónap alatt 22,5 kg fogytam úgy, hogy napról napra könnyebbnek, frissebbnek, fiatalabbnak éreztem magam! Végre felvehettem olyan ruhákat, amiket szerettem volna!! Igaz még messze van az igazi kitűzött cél, de biztos vagyok benne, hogy Patrícia önfeláldozó baráti segítségével nem kell lemondanom az álmom megvalósításáról! Mindenkinek kívánok hasonló örömteli átalakulást!! Köszönöm Pati, hogy Te mindig ott voltál amikor szükségem volt a bíztatásra!! Nélküled mindez nem sikerült volna!! Puszi😘

Történet

3 hónap alatt: 112 kg-ról 97 kg-ra fogytam. Zsigeri zsír 14-ről 11-re csökkent.

Tovább

Azóta rendszeres sport heti 5 alkalommal, könnyedén.
Sok minden változott. Apróságokkal kezdődött. Először a zoknimat, majd a cipőmet is fel tudtam venni nyögés nélkül. 2 hónappal később már a síbakancsom sem jelentett kihívást. Sőt! Olyan aktívvá váltam, hogy az egész napos síelés után 5 km lefutása sem okozott gondot. Energikusabb, fittebb lettem a súlyvesztésnek köszönhetően.